dijous, 15 d’octubre del 2009

Blogosfera


NOVES TECNOLOGIES A L'ESCOLA

Les noves tecnologies de la informació i de la comunicació es basen en la utilització d'informàtica, d'Internet i de telecomunicacions. Al llarg dels anys les noves tecnologies han fet una gran evolució, i en fan ús les empreses, les famílies, les universitats, les escoles,...tota la societat en general.

Avui en dia, les noves tecnologies estan molt present en les nostres vides. Per aquest motiu, s'estan incorporant cada cop més a les escoles, amb intenció de treballar des de l'aula amb les noves tecnologies, per tal que els infants es familiaritzin i aconsegueixin un autoaprenentatge.

Actualment, a la majoria d'escoles, el material tecnològic que tenen són aules multimèdia amb ordinadors, impressores, càmeres web cam, escànner, programari especialitzat i connexió a Internet.


Aquest vídeo ens ensenya que Les escoles s'adapten a les noves tecnologies, i que mica en mica es va aconseguint més material tecnològic per a poder treballar a les aules, com és el cas de les pissarres digitals que consten d'ordinadors multimèdia amb DVD, altaveus, micròfon, teclat i ratolí inal·làmbric, connexió a Internet d'alta velocitat, vídeo projector al sostre, pantalla o pissarra blanca, que va millor per poder fer anotacions a les explicacions. També hi ha a les aules instal·lacions inal·làmbriques amb ordinadors connectats entre sí i integrades a la xarxa local del centre.

L'evolució de les noves tecnologies serà de gran ajut a les escoles, ja que amb aquest nou material les classes seran més actives i podran participar-hi més, i serà un nou mètode d'ensenyament.



1 comentari:

  1. Hola Anna!!!
    Estic totalment a favor i convençuda de que és un gran avenç la introducció de tecnologies a l' aula però potser t' interessaria mirar- te la reflexió que he fet.
    Et deixo l' adreça al meu bloc!
    http://carlasg.blogspot.com

    ResponElimina