dijous, 8 d’octubre del 2009

Seminari 6 d'octubre

Al seminari passat vam començar d'una manera diferent a les anteriors, explicant dos contes.
Les meves companyes van explicar el conte de "Les 7 cabretes i el llop", la Natàlia, un conte molt popular, i la Raquel, "El tauró", un conte inventat. Un cop explicats, el grup vam comentar com ho havien fet, si ens havien agradat i perquè, quins punts concrets es podien millorar,...tots aquests comentaris ens serviran d'ajuda per a l'hora d'explicar la resta dels contes.
Els contes que van explicar em van agradar força, i penso que per a elles ha sigut més difícil per ser les primeres.

Al llarg del seminari vam tractar varis temes més.
Un d'ells va ser la lectura d'un article d'un diari, "El fracaso escolar viene de casa", ens indicava un estudi on deia que el factor que influeix en els estudis dels fills/es tenia molt a veure en el nivell educatiu de la mare. Vam estar parlant i debatent sobre el tema, i vam arribar a la conclusió que l'educació depen tant de casa com de l'escola, i que eren complementàries entre elles, però el pes principal en l'educació és de les famílies.
Frase de la sessió seria: "Més del 60% de l'educació en els infants és de les famílies"

He reflexionat sobre les estones que passem al seminari, i crec que ens són de gran utilitat, ja que tractem temes interessants, preguntem dubtes,... i el fet d'estar en un grup reduït ens ajudarà a l'hora de participar i parlar en públic a la llarga, ja que encara estem una mica cohibits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada