divendres, 6 de novembre del 2009

Seminari 5 de novembre

La llegenda de Sant Jordi va ser el conte, que ens va explicar la Sonia Piñar al seminari. És una llegenda molt coneguda, que tothom sabem. La Sonia, ens l'ha va explicar d'una manera diferent a com ho va fer la resta dels companys, va utilitzar unes làmines de dibuixos, per anar seguint la història, però a la vegada va fer una representació de la llegenda amb ninos. Li va sortir molt bé i personalment em va agradar molt.

Aquest és un vídeo sobre La llegenda de Sant Jordi, però amb una adaptació lliure.





Desprès, vam estar comentant els articles que havíem llegit del dossier de música, sobre la percepció del so, els límits de percepció de la intensitat, sobre la noticia de "la meitat de joves tenen problemes auditius pel soroll", "Voices of Tyranny - Temples of Silence" i "Crescendo-Decrescendo". Amb aquests articles em vaig adonar que hem de cuidar l'oïda, ja que l'envelliment auditiu cada cop és abans i és una deficiència auditiva irreversible.


La Reina ens va explicar La Setmana d'activitats extraordinàries (del 16 al 20 de novembre del 2009), les activitats que realitzarem són les següents:
  • "Dansa de fades i follets" El món de les fades i els follets a través de les col·leccions del MNAC.
  • Activitat educativa fora de l'escola
  • Veure la pel·lícula Àgora
  • Cloenda de la setmana

Els objectius generals són prendre consciència de la responsabilitat educativa de les escoles, centres, institucions, organitzacions i entitats educatives, a través d'apropar-se a la realitat. Observar i reflexionar sobre els esdeveniments, actes, xerrades i visites en els que es participi. Participar activament i amb interès en les diferents activitats proposades i apropar-se al rol de mestra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada