dimecres, 23 de desembre del 2009

JClic

JClic és una pàgina web on s'hi troben activitats educatives multimèdia. Per utilitzar el JClic és necessari utilitzar el programa Java.










Imatge extreta a
CEIP MOSSÈN CINTO


Per crear activitats educatives, es realitzen a través del JClic Author, que és el programa per fer les activitats, on t'ofereixen recursos perquè tot sigui més fàcil. S'hi poden crear activitats com: puzzles, exercicis de texts, mots encreuats, associacions, sopes de lletres, activitats per ordenar, per identificar,...entre d'altres. Molts educadors i altre persones són qui creen aquest tipus d'activitats educatives.

Per realitzar la pràctica a l'aula, vam copiar una carpeta on hi havia 4 imatges de fruites a l'escriptori, vam obrir el programa JClic Author, que ja estava instal.lat. Després vam obrir un nou projecte ,on hi vam realitzar quatre activitats: dos puzzles d'intercanvi i dues associacions simples. Vam seguir el següent ordre, començant pel puzzle, l'activitat d'ordenar un text, activitat de relacionar les imatges amb les paraules i l'activitat de relacionar les imatges amb els colors.

A cada activitat li posàvem un nom, li canviàvem el color de fons, posàvem un missatge per l'inici de l'activitat i un altre pel final i canviàvem el color del text o el grandària de la imatge.

Un cop acabada l'activitat la provàvem, per veure'n el resultat. El guardàvem a la carpeta inicial, i creàvem una pàgina web amb el nostra projecte.

El meu resultat és el següent, i el podreu veure a: JClic-FruitesAnna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada