dijous, 17 de desembre del 2009

Montjuïc

La Carla i jo vam realitzar i exposar el treball de territori sobre Montjuïc. Vam escollir aquest lloc, tot i que en un principi volíem fer-ho del districte de Sants-Montjuïc, però ens vam centrar en la muntanya, perquè ens vam adonar que a Montjuïc hi ha molts llocs interessants com museus, espais esportius, culturals, i molts parcs i jardins. I creiem que era un lloc molt important.

Ens va costar una mica organitzar-nos, perquè teníem molta informació i no sabíem ben bé com exposar-la, però finalment ens vam decidir i vam organitzar el power point que vam presentar. Per la realització de la presentació, vam utilitzar el programa del power point i el movie maker per fer el vídeo. La majoria d' imatges que vam utilitzar les vam realitzar nosaltres mateixes.
La presentació la podreu veure a continuació:

Dins la presentació amb power point, vam realitzar un vídeo de parcs i jardina de la muntanya. És el següent:




Amb aquesta presentació volíem mostrar al públic, les ofertes culturals, esportives i lúdiques que podem trobar a Montjuïc. Vam donar les idees principals dels diferents indrets i no volíem atabalar amb molta informació, i crec que ho vam fer així.


Vaig passar forces nervis abans i a l'hora d'exposar. Però em trobava a gust parlant del tema, perquè és un lloc que el coneixo molt i m'agrada.


Amb aquest treball sobre un territori, hem après a treballat conjuntament i organitzar-nos a l'hora de la presentació, a seleccionar informació i a treballar amb diferents programes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada