dimarts, 22 de desembre del 2009

Seminari 22 de desembre

Últim dia de seminari...ja s'acaba el quadrimestre!

Vam començar recordant com vam iniciar el curs al seminari i tot el que vam fer al llarg del seu transcurs, vam fer un petit recordatori.

Les professores de tots els seminaris de 1er del grau d'educació infantil, es van posar d'acord de fer-nos una gran sorpresa!!! Ja que al llarg d'aquests mesos, cada un de nosaltres ha anat explicant un conte, van decidir que ara fóssim nosaltres els que escoltéssim un conte narrat per una experta, la Roser Ros. Ens va explicar tres històries relacionades amb el Nadal, aprofitant el moment en que ens trobem.



Imatge extreta de Tu blog de navidad


Va ser un bon moment, les narracions van ser molt originals i entretingudes, i ho va fer molt bé. Amb un to de veu suau i clar, quan calia pujava el to perquè estiguéssim més atens. Va fer diferents sons amb la veu representant animals, i la veritat és que li sortia molt bé.

Amb aquestes històries, ens volia explicar COM, QUAN, PERQUÈ i a QUI explicar contes. Personalment, crec que em va fer arribar el missatge que volia que captéssim, i el més principal que ens ho passéssim molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada