divendres, 4 de desembre del 2009

Seminari 1 de desembre

Dimarts vam estar a una altra aula on hi haguès un projector per poder-hi presentar els vídeos de la nostra setmana extraordinària.

Primer, va començar en Francisco explicant el seu conte. Va iniciar amb intriga, perquè no ens va dir quin conte explicaria, però...de cop i volta va començar cantant... "Patim, patam, patum, homes i dones el cap dret. Patim, patam, patum, no trapitxeu en Patufet", i totes vam saber de seguida de quin conte es tractava i vam col.laborant cantant. El va explicar amb unes imatges de suport, ho va fer molt natural i vaig gaudir molt durant aquesta estona.


Després, vam exposar les presentacions. La Maria, la Sílvia i jo el vam presentar les primeres, vam posar un vídeo amb imatges de la setmana i amb paraules claus que resumien allò que havíem sentit i el que vam aprendre de les activitats que vam realitzar. A cada activitat vam buscar una cançó que estigués una mica relacionada.

Aquest vídeo ens va costar una mica. Al principi no sabíem per on començar, i quines idees volíem comunicar de la nostra setmana a la resta de la classe, però mica en mica ens va anar sortint i vam aconseguir un bon resultat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada